Ateliere creative la Obor: Arta face parte din viață și din piață :).

Arta face parte din viață și din piață :).
Invităm iubitorii de Obor, haterii de Obor, nostalgicii de Obor, curioșii, artiștii, tinerii, bătrânii, deținătorii secretelor și poveștilor interesante din zona Obor să participe la o serie de ateliere creative vineri și sâmbătă, între 10:00 și 14:00 lângă terasa cu mici, sigur o știți.

Vom lucra împreună la un colaj mare, inspirat din ideea de mozaic, din fotografiile cu Oborul vechi și din imaginile suprinse de noi în zona Obor și vom picta împreună pe un zid mobil despre Obor. În timp ce suntem artiști, povestim despre Obor, cum este, pentru cine este, de unde până unde este, de când până când, cum sunt oamenii, cum sunt târgoveții, cum se mănâncă aici, ce muzica e pe val, ce definește locul și oamenii lui.
Ce rezultă din ateliere folosim mai departe în alcătuirea Portretului de Obor, expoziție pe care o vom anunța în curând.
Cine participă își poate face pe loc stickere cu Oborul personal.

Ne vedem aici, la mici!
Intrarea este liberă. Atelierele sunt pentru toate vârstele.

Atelierele sunt organizate în cadrul proiectului de înțelegere și activare artistică a cartierelor bucureștene Portrete de cartier, inițiat de Antistatic.asociatia, în parteneriat cu A.T.U. Asociatia pentru Tranzitie Urbana, co-finanțat de AFCN.

Partener special si sponsor pentru zona Obor: Veranda Mall
Parteneri: Piata Obor Bucuresti,Administratia pietelor sector 2, Posca
Parteneri media: TANANANA, Radio România Cultural, DoR – Decat o Revista, Modernism Punct Ro

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

© 2023 Erba Consulting and Distribution S.R.L. All right reserved