Curs intensiv ECDL Profil BAC

Cursul ECDL Profil BAC începe în data de 21 august 2017 şi se desfăşoară pe durata a 3 săptămâni (de Luni până Joi, în intervalul orar 09:00 – 14:00). Cuprinde următoarele module fixe obligatorii:

1. Utilizarea Computerului

2. Instrumente online

3. Editare de text

4. Calcul tabelar

5. Baze de date

6. Prezentări

Pachetul ECDL Profil BAC este în valoare de 873 lei (se poate achita şi în rate). 

Este format din: curs ECDL (6 module), seria de înscriere generală unică, 6 simulari online, 6 examene ECDL și Permisul ECDL Profil BAC. Examenele ECDL se susțin în ziua finalizării instruirii pentru fiecare modul parcurs. Permisele ECDL se eliberează din două în două săptămâni.

Pentru înscrierea propriu zisă vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon 021.316.99.33, sau trimiteţi-ne un e-mail la adresa office@euroaptitudini.ro

* Produsul nu se cumulează cu alte oferte sau promoții.

** Restanțele/reexaminările ECDL sunt în valoare de 60 RON (prețul de catalog).

 

Informaţii utile:

Elevii care promovează examenele ECDL și obțin Certificatul ECDL Profil BAC pot solicita liceului de la care provin echivalarea probei de competenţe digitale cu Certificatul ECDL Profil BAC.

În clasa a XII-a, elevii pot echivala proba competențelor digitale cu Permisul ECDL Profil BAC, conform Anexei 3 la O.M.E.C.I. nr. 5219 / 09.09.2010.

Ordinul nr. 4932 din 29.08.2013 (Anexa 3 la O.M.E.C.I. nr. 5219 / 09.09.2010) privind Metodologia de recunoaştere şi echivalare a rezultatelor obținute la examene cu recunoaștere europeană pentru competenţele digitale cu proba de evaluare a competenţelor digitale din cadrul examenului de bacalaureat (vezi aici Ordinul) prevede:Se recunosc şi se echivalează cu proba de evaluare a competențelor digitale – proba D) din cadrul examenului de bacalaureat, rezultatele obținute la examenele ECDL, finalizate cu certificatele ECDL START, ECDL COMPLET, ECDL PROFIL START BAC şi ECDL PROFIL BAC.”

© 2023 Erba Consulting and Distribution S.R.L. All right reserved