Despre noi

 

Erba Consulting and Distribution a desfasurat activitati educative , fiind operatorul unor cunoscute francize educationale recunoscute la nivel international (ECDL, WIFI, Toefl). 

In prezent, societatea activeaza in cadrul Mall Veranda din Bucuresti, avand ca activitate permanenta operarea primului "cinema" VR din Romania, The VR Cinema, sau realizand alte proiecte educative, in colaborare cu Veranda Mall. Pentru detalii puteti vizita site-ul dedicat www.thevrcinema.ro.

In cadrul Veranda Mall se pot desfasura activitati de instruire si testare ECDL prin ECDL Hub, centru de testare şi instruire acreditat ECDL. Permisul European de conducere al computerului  este cel mai important si cel mai raspandit standard de certificare si atesta faptul ca detinatorul lui poseda cunostinte de baza despre Tehnologia Informatiei (IT) spre a folosi un calculator personal si aplicatii de calcul obisnuite la un nivel mediu de competenta. ECDL este folosit si recunoscut in 150 de tari din intreaga lume. Permisul ECDL obtinut in Romania este valabil in oricare din aceste tari. 

 

 

© 2023 Erba Consulting and Distribution S.R.L. All right reserved