ECDL EduHub in Veranda Mall

The VR Cinema nu este singura locatie din Veranda Mall unde poti testa noile tehnologii.

ECDL EduHub este un nou concept educaţional şi de tehnologii deschis în cadrul Veranda Mall din Bucureşti, care îşi propune să se dezvolte odată cu noile tehnologii şi cu nevoia de competenţe IT diverse, fiind un spaţiu dedicat în special tinerilor care trebuie să ţină pasul cu tehnologia digitală. Aşa ei se vor putea bucura de beneficiile vieţii şi societăţii informaţionale.
În cadrul acestui program educațional se urmărește crearea unui centru de excelență în utilizarea calculatorului și a noilor tehnologii, de tipul fabricație aditivă – Imprimare 3D, VR – realitate virtuală, robotică, inteligență artificială și altele, prin care tinerii să aibă acces la echipamente moderne.
 
Certificările ECDL s-au adresat până recent celor mai uzuale aplicații utilizate în educație și la locul de muncă, dar, pe masură ce aceste cunoștințe sunt dobândite de la o vârstă din ce în ce mai scazută, noi tehnologii devin parte din viața noastră cotidiană și este nevoie de acumularea de cunoștințe în domenii din ce în ce mai dezvoltate.


Ca prim pas în această direcție, ECDL ROMANIA  a creat, în anul 2016, programa și modulul de certificare pentru noțiuni de baza în imprimarea 3D (ECDL 3D Printing), certificat aprobat la nivel internațional de către ECDL Foundation.


Toţi cei care vor ajunge la ECDL EduHub din cadrul Veranda Mall vor putea asista la demonstraţii ECDL 3D Printing, având acces la imprimante 3D.

© 2023 Erba Consulting and Distribution S.R.L. All right reserved